Pasākumi Karostas cietumā šīs nedēļas nogalē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 16. jūlijā Karostas glābšanas biedrība piedāvā visiem interesentiem kārtējo bezmaksas velo ekskursiju pa Karostu. Šoreiz galvenais apskates objekts būs Ziemeļu forti, kas ir nozīmīga Liepājas cietokšņa sastāvdaļa un laika gaitā kļuvusi par iecienītu ekskursiju objektu un dažādu aktvitāšu un norises vietu. Ekskursija sāksies pulksten 15:00 Karostas cietumā un to vadīs profesionāls gids. Plānotais ekskursijas ilgums ir divas stundas.

Dalībnieki var ierasties ar saviem velosipēdiem vai izīrēt velosipēdu Karostas cietumā. Velo īre maksā 1,50 eiro stundā. Pēc ekskursijas būs iespējams papusdienot Karostas cietuma bufetē.

Paredzēts, ka bezmaksas velo ekskursijas notiks arī atlikušajās jūlija sestdienās, bet tad tām sākuma laiks tiks mainīts uz pl.16. Laika mainīts, lai iespējamā Kalpaka tilta atvēršana netraucētu velobraucējiem nokļūt Karostā.

Svētdien, 17.jūlijā pl. 16 Karostas cietuma bufetē tiks demonstrēta kārtējā Jāņa Streiča filma.

Šoreiz tā būs 2010.gadā uzņemtā drāma «Rūdolfa mantojums». Galvenās lomas filmā atveido Romualds Ancāns, Rēzija Kalniņa, Artūrs Skrastiņš, Uldis Dumpis un citi. Filma veidota pēc rakstnieka Rūdolfa Blaumaņa darbu motīviem. Filmā attēlota latviešu zemnieku dzīve 20.gadsimta sākumā. Oficiālais filmas budžets ir 1,4 miljoni latu, kas to padara par otru dārgāko latviešu spēlfilmu pēc «Rīgas sargiem». Filma uzņemta kinopilsētā «Cinevilla». «Rūdolfa lauku sētas» komplekss tika būvēts speciāli filmēšanas vajadzībām.

Ieejas maksa uz kino seansu ir tikai 1 eiro, turklāt cenā iekļauts dzēriens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu