«Bandmaster» jauns video un dziesma, kurā piedalās reperis no «Jurassic 5»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Pašmāju elektroniskās mūzikas grupa Bandmaster publicējusi videoklipu dziesmai «Get Live», kurā kā viesmākslinieks piedalās hiphopa grupas «Jurassic 5» dalībnieks Akil the MC .

«Es spēlējos ar ideju par noteikumiem un ierobežojumiem. Stāsts ir par pseidopasauli nezināmā vietā, nezināmā laikā, kur viss ir pakļauts ļoti stingriem noteikumiem. Viens no tiem ir tāds, ka brīvi krītoši mati ir aizliegti,» stāsta jaunā videoklipa režisore Adriāna Roze.

«Sadarbība ar Adriānu aizsākās pērn, kad Andis uztaisīja instrumentālu motīvu viņas dokumentālajai īsfilmai «Rīgas kungi«. Šis motīvs vēlāk pārtapa dziesmā «Us». Savukārt Adriāna ļoti veiksmīgi pielāgoja filmas kadrus dziesmas videoversijai, tādēļ mēs aicinājām viņu veidot video arī jaunajai dziesmai,» atklāj Bandmaster dalibnieks DJ Rudd.

«Get Live» autori ir Zelma Jēgere, DJ Rudd, Andis Ansons un Akil the MC. Dziesma ierakstīta «Mute» studijā, to māsterēja Damien Bolo studijā Spectrum Francijā. Videoklipa galvenais operators Gatis Grīnbergs, montāžas režisors Andris Grants, horeogrāfe - Sintija Siliņa.

Bandmaster šovasar uzstāsies Pieci.lv jubilejā Kalnciema kvartālā 14. jūlijā, Positivus festivālā Salacgrīvā 16. jūlijā, Fono Cēsis 23. Jūlijā, festivālā Summer Sound Liepājā 30. jūlijā, Alūksnes pilsētas svētkos 6. augustā un Preiļu pilsētas svētkos 19. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu