Netīrās dejas: Pirmais pārbaudījums un strīdi ar lamāšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV šova «Netīrās dejas» ceturtajā sērijā dāmas turpināja cīnīties par puišu sirdīm. Kims mājās lika doties vienai no meitenēm, Roberta dāmas savā starpā sastrīdējās, bet Ainārs ar meitenēm pirmo reizi dejoja žūrijas priekšā.

Kima dēļ līdz prieka asaras

Kims ar katru no dāmām devās vakara pastaigā, lai pirms vakara izbalsošanas izzinātu meiteņu patiesos nolūkus – kura ieradusies atrast mīlestību, kura šeit ir naudas dēļ. Puisis mājās nolēma sūtīt gaišmataino Sanitu, bet Lauma, aiz laimes, ka palikusi šovā, nespēja valdīt prieka asaras.

Sagrieztā kleita un lamāšanās

Cīņa par Roberta simpātijām radīja saspīlējumu divu dāmu starpā – Ketija sagrieza un saplēsa Elīnas vakaram paredzēto kleitu, kas meiteni nopietni sadusmoja. Elīna izjauca Ketijas un Roberta dejas mēģinājumu, liekot paskaidrot notikušo, tomēr vaininiece neatzinās. Strīds beidzās ar lamāšanos un Ketijas iekrišanu peldbaseinā.

Pirmais pārbaudījums

Ainārs turpināja iepazīt dāmas. Atklātai sarunai randiņa laikā viņš ļāvās ar Mariku. Puisis bija pārsteigts, cik dziļas sekas ir atstājusi Marikas kādreizējā puiša nodevība. Ainārs pēc randiņa domāja, ka meitenei nav tik daudz seksapīla kā citām dāmām, tomēr ar meiteni pavadīt laiku viņam patika.

Epizodes izskaņā Aināram bija jāgatavojas sūtīt mājās nākamo dāmu, tāpēc Kurzemē uz deju priekšnesumu vērtēšanu ieradusies žūrija – Agris Danilēvičs, Evija Skulte un Mārtiņš Kagainis. Šī meitenēm bija pirmā uzstāšanās žūrijas locekļu priekšā.

Kā pirmo uz deju Ainārs aicināja Anniju. Abi no žūrijas saņēma 21 punktu, jo abu saiknei un jūtām no malas bija grūti noticēt. Bet Kate abu dejas laikā jutās brīvi un rotaļīgi, tāpēc attiecīgi saņēma nedaudz vairāk - 24 punktus.

Atturīgā Marika pēc dejas bija pārliecināta, ka abu kontakts bijis ļoti vājš, tāpēc pāris no žūrijas locekļiem saņēma mazāko punktu skaitu - 20. Savukārt Aināra un Evelīnas iepriekšējās sērijās redzēto kaisli žūrijas locekļi sajuta uzreiz, sakot, ka no malas redzams, ka abu attiecības ir jau sākušās. Pāris no žūrijas saņēma augstāko punktu skaitu - 25.

To, kura no dāmām pēc pirmā pārbaudījuma dosies mājās, varēs noskaidrot nākamajā «Netīro deju» sērijā.

Atgādinām, ka jaunajā TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāk žūrija, kurā redzēs gan Agri Daņilēviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu