Liepājas Simfoniskais orķestris koncertēs ar Intaru Busuli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aiga Rēdmane

Populārās mūzikas žanrā festivālā «Liepājas vasara» divus koncertus jau šonedēļ - 15. jūlijā - plkst.15 un plkst.19 koncertzālē «Lielais dzintars» sniegs Intars Busulis kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri un «Abonementa orķestri».

Koncertā skanēs Intara Busuļa izpildītās pēdējo gadu labākās – Latvijā un Krievijā labi zināmās un iemīļotās Raimonda Paula, Jeļenas Vaengas un citu autoru dziesmas, kas izskanēs gan latviešu, gan krievu valodās. «Koncertprogrammas saldais ēdiens būs jaunu dziesmu pirmatskaņojumi, pie kuriem šobrīd strādājam kopā ar Kārli Lāci un «Abonementa orķestri»,» stāsta Busulis.

«Abonementa orķestra» sastāvā katrs no mūziķiem ir izcila personība un īsts sava instrumenta virtuozs. Kārlis Lācis – labi zināms mūsdienu komponists, kurš ilgus gadus sadarbojas ar Intaru Busuli, šīs sadarbības ietvaros uzņēmies muzikālā vadītāja lomu kolektīvā. Kārļa draugi un kolēģi kopš grupas Time After Time laikiem – ģitārists un komponists Kaspars Zemītis, kā arī atraktīvais saksofonists Gints Pabērzs. «Abonementa orķestra» sastāvā ir arī basists Edvīns Ozols un bundzinieks Kaspars Grigalis, kā arī dziedātājas Karīna Tropa un Vineta Elksne.

Informācija par šo un citiem festivāla «Liepājas vasara» koncertiem atrodama www.liepajassimfoniskais.lv. Biļetes uz festivāla koncertiem pieejamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu