Ozols digitālā mūzikas izlasē apkopojis spilgtākos hiphopa hitus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa mūziķis Ozols jeb Ģirts Rozentāls sagatavojis digitālu hiphopa mūzikas izlasi «Urban Hits», kurā apkopoti zīmīgākie hiphopa žanra skaņdarbi, kas tapuši laika posmā no 1979. gada līdz pat šim gadam, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Blaževica.

Izlasē iekļautas gan tādu hiphopa izpildītāju kā «The Sugarhill Gang», «Slick Rick» un «House of Pain» dziesmas, gan arī 90. gadu spožāko hiphopa mākslinieku, piemēram, «Cypress Hill», «2pac», «Jay Z» un citu skaņdarbi. Savukārt pēdējās desmitgades noskaņas izlasē raksturo repa superzvaigžņu «The Game», «Meek Mill», Rika Rosa un citu izpildītāju hiti.

«Apkopotie skaņdarbi ir nozīmīgi žanra pieturpunkti ne tādēļ, ka tie savulaik ir iekarojuši radio topu virsotnes vai daži no tiem ir tikai subkultūrā atpazīti. Drīzāk šajā atskaņošanas sarakstā dzirdami izpildītāji un grupas, kas bijuši un vēl aizvien ir nozīmīgi žanra viedokļu līderi, atstājot būtisku ietekmi uz hiphopa mūzikas attīstību,» pauda Ozols.

Digitālā hiphopa mūzikas izlase «Urban Hits» pieejama «Latvijas Mobilā telefona» «Spotify» kanālā. Mūzikas izlasē «Urban Hits» iekļautas 24 kompozīcijas, kas, atspoguļojot mūsdienu urbānā laikmeta garu, ar savu enerģisko skanējumu priecēs klausītājus vienu stundu un 34 minūtes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu