Deimons sola patiesi asu sižetu filmā «Džeisons Borns»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieris Mets Deimons (Matt Damon), kas atgriežas superspiega lomā, solījis «izteiktu spriedzi» ilgi gaidītajā filmā «Jason Bourne» («Džeisons Borns»), aprakstot kaujas ainas un aizraujošu pakaļdzīšanos.

Šī būs spiegu trillera franšīzes piektā filma. Deimons pēdējo reizi Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) aģenta Borna tēlā bija iejuties 2007. gada filmā «The Bourne Ultimatum» («Borna ultimāts»).

Jaunajā filmā Deimonam pievienojas britu režisors Pols Grīngrāss (Paul Greengrass), kurš režisējis arī «Pārspēku» un «Ultimātu».

«Man galvenais iemesls patiesībā bija iespēja vēlreiz sadarboties ar Polu Grīngrāsu,» Seulas reportieriem atklājis Deimons. «Šajā filmā ir izteikta spriedze. Mēs uzņēmām daudzas kaujas ainas, kuras cītīgi izmēģinājām, un ir arī pakaļdzīšanās ar mašīnām, kas ir daudz aizraujošāka par jebko, pie kā mēs esam strādājuši.»

Kinolente uzņemta vairākās vietās - Berlīnē, Lasvegasā, Londonā un Vašingtonā. Tajā tēlo arī aktieri Tomijs Lī Džonss, Alīsija Vīkandere un Vinsets Kasels.

Filma «Džeisons Borns» būs redzama pasaules kinoteātros no 27.jūlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu