Dziedātāja Ciara un Rasels Vilsons pēc kāzām pirmo reizi nodarbojās ar seksu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām dziedātāja Ciara un sporta zvaigzne Rasels Vilsons beidzot apprecējās. Nu pāris bauda visus laulāto priekus pilnībā un tikai pēc kāzām nodarbojušies pirmo reizi ar seksu. Pāris uzsākot attiecības izlēma līdz kāzām nenodarboties ar seksu.

Trīsdesmit gadus vecā dziedātāja un divdesmit septiņus gadus vecais sportists pēc pirmās, kopīgās seksuālās pieredzes, sociālajos tīklos atklājuši, ka ir nodarbojušies ar seksu un tas bijis lielisks.

Dziedātāja piemetina, ka bija vērts gaidīt vairāk kā gadu, lai piedzīvotu ko tik burvīgu.

Māksliniece ar aplikācijas «SnapChat» palīdzību uzfilmējusi video, kurā jautā jaunajam vīram, vai viņš zina, ko viņi darīs šonakt, bet jaunais vīrs atbild, ja to pašu, ko pagājušajā naktī viņš ir gatavs izdarīt vēl daudz, daudz reizes.

Pāris savas kāzas turēja noslēpumā un presei neizdevās uzzināt par tām līdz mirklim, kad pats pāris ievietoja fotogrāfiju portālā «Instagram».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu