Policija Ogres novadā atklājusi vērienīgu nelegālo cigarešu ražotni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijai Ogres novadā izdevies atklāt vienu no līdz šim vērienīgākajām nelegālo cigarešu ražotnēm, trešdien vēstīja raidījums «LNT Ziņas», atsaucoties uz tā rīcībā esošo informāciju, kuru apstiprinājusi Valsts policija.

«[Tas būs] ļoti nopietns trieciens nelegālajai cigarešu tirdzniecībai ne tikai Latvijā, bet, es domāju, arī Eiropā. Kādā veidā tur ražoja [nelegālās cigaretes] un visa [ražotnes] aparatūra, [tā ir] ļoti specifiska un organizēta lieta, kas notikusi,» raidījumam sacīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Nelegālo ražotni, kurā tapušas vairāku marku cigaretes, pirms dažām dienām atklājusi Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde. Valsts policija konkrētas detaļas par notikušo plānojot atklāt ceturtdien, 12.jūlijā.

«LNT Ziņu» rīcībā esošā neoficiālā informācija liecinot, ka ražotne atradusies nesen atjaunotā ēkā, kura vēl netika aktīvi izmantota. Nelegālās ražotnes atklāšanas brīdī tajā bijušas tonnas tabakas, attiecīgi filtri, papīri un viss nepieciešamais, lai ražotu «Marlboro» un «Prince» markas cigaretes. Saistībā ar notikušo aizturētas divas personas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu