Aktrise Emma Vatsone joprojām baidās no sarkanā paklāja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties «Harija Potera» filmām aktrise Emma Vatsone ļoti agrā vecumā kļuva par pasaules līmeņa zvaigzni. Lai vai kā, zvaigzne atzina, ka vairāk kā desmit gadu pieredze viņai nav iemācījusi bez bailēm iziet uz sarkanā paklāja.

Divdesmit sešus gadus vecā aktrise, kopš 2001.gada regulāri apmeklē dažādas prezentācijas, pirmizrādes, bet joprojām nav pieradusi pie fotoaparātu zibšņiem, žurnālistu jautājumiem un fanu izsaucieniem.

Pašai aktrisei tas liekas smieklīgi, jo viņa darbojas kino biznesā kopš desmit gadu vecuma, bet tieši iziešana uz sarkanā paklāja viņu biedē visvairāk.

Zvaigzne atzinusi, ka publiskie pasākumi būtu vēl mokošāki, ja viņai nepalīdzētu dizaineri, piedāvājot savus tērpus un stilistu pakalpojumus.

Emma ikdienā sadarbojas ar stilistiem un dizaineriem, jo apzinās, ka pati nekad netiks galā ar stila jautājumiem, apģērbu un aksesuāru izvēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu