Sindija Krauforde labprāt uzvilktu vēlreiz savu īso kāzu kleitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Supermodele Sindija Krauforde un biznesmenis Rendijs Gerbers apprecējās 1998.gadā un viņu kāzas bija tālu no ierastajām kāzu ceremonijām. Pāris apprecējās mazā pludmales ceremonijā, bet Sindija pie altāra devās parastā baltā mini kleitā.

Ir pagājuši daudzi gadi, kāzu mode mainījusies neskaitāmas reizes, bet Sindija nenožēlo savu kleitas izvēli un vēlētos to uzvilkt vēl kādu reizi dzīvē.

Zvaigzne īso kleitu izvēlējusies par godu tajā laikā vēl topošajam vīram, jo viņi, pludmalē, nāca viens otram pretī un modele vēlējās, lai mīļotais redz viņas skaistas kājas.

Krauforde palūgusi draudzenei sitlistei atrast viņai pāris baltas kleitas un rezultātā viņa izvēlējusies savu kāzu kleitu, kuru radījis zīmols «Galliano».

Par kāzām neviens nav zinājis, tajās piedalījušies vien paši mīlnieki un mācītājs.

Arī šobrīd zvaigzne apprecētos tieši tādā pašā veidā un vilktu to pašu kāzu kleitu, par kuras atkārtotu uzvilkšanu sapņo jau ilgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu