Haidena Panetjēra vairakkārt izgājusi sabiedrībā bez laulību gredzena pirkstā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairākus mēnešus aktrise Haidena Panetjēra ārstējās no pēcdzemdību depresijas, nu zvaigzne redzēta izejam sabiedrībā bez laulību gredzena pirkstā, turklāt, nesakoptā izskatā.

Zvaigzne vienmēr valkājusi gredzenu, kuru īpaši sievai izvēlējās bokseris Vladimirs Kļičko, nu aktrise vairakkārt izgājusi sabiedrībā bez spožā gredzentiņa.

Haidenas nevīžīgais izskats, skumjais skatiens, pīpēšana publiskās vietās, nekārtīgi saņemtie mati, liek faniem domāt, ka zvaigznes privātajā dzīvē sākušās problēmas.

Pēdējo reizi Panetjēru paparaci pieķēruši sēžam āra kafejnīcā ar tasi kafijas, cigareti un lasām biogrāfiju par gangsteri Semiju Gravano.

Haidena un Vladimirs no 2009.gada nepārtraukti sagāja kopā un atkal šķīrās, bet 2014.gadā pārim piedzima pirmais kopīgais bērns, meitiņa Kaija.

Pēc meitas dzimšanas aktrisei sākās problēmas ar lieko svaru, kam sekoja depresija, kura pat tika ārstēta klīnikā.

Nu pēc iznākšanas no klīnikas aktrises ārējais veidols, izturēšanās un gredzena trūkums liecina par problēmām privātajā dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu