Vienlaicīgi sākas divi kantri mūzikas festivāli - Bauskā un Ogrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vai nu katri mūzikas fanu Latvijā ir ļoti daudz vai tiek dalītas ietekmes sfēras, bet jau šajā nedēļas nogalē notiks uzreiz divi kantri mūzikas festivāli - viens Bauskā, kas tur notiek jau daudzus gadus un otrs Ogrē - «Country Island», kura idejas autors ir kantri mūzikas pazinējs un jau minētā Bauskas kantri mūzikas festivāla izveidotājs Uldis Ozoliņš.

Jau ziņojām, ka pēc 17 gadu darba ar festivālu «Country Bauska», tā idejas autors un organizētājs Uldis Ozoliņš ir pārtraucis darbu pie Bauskas projektiem, lai pieņemtu jaunu izaicinājumu un izveidotu pats savu jaunu kantri mūzikas festivālu. Tas šonedēļ startēs Ogrē, Ogres salā. Festivālā skanēs ne tikai pašmāju un ārvalstu mūzika, bet notiks arī dažādas atrakcijas un aktivitātes visai ģimenei. «Country Island» festivālā uzstāsies tādas grupas un mākslinieki kā «Real American Country Revival» (Čehija), festivāla galvenā viešņa Džonija Hārmsa (Joni Harms, ASV), Olivia Harms (ASV), «Old Johnny's Crew» (Vācija) un «Kukurūza / Country Hell» (Krievija). Kā arī pašmāju mūziķi.

Savukārt Bauskā jau 18. reizi notiks notiks tradicionālais Bauskas kantri mūzikas festivāls. To rīko Bauskas novada domes deputāts Mārtiņš Ruža. Festivālā piedalīsies Veins Lovs (Wayne Law) no Austrālijas, Jonis no Lietuvas, «Kaidi & Barn Brothers» no Igaunijas, «Dutch Eagles» no Nīderlandes, kā arī no Latvijas grupas - «Dakota», «Flame & Rolltones», «Tequila», Aivars Birzmalis, «Sestā Jūdze», «Apvedceļš», Aldis Rullis, «Klaidonis», «Jauna diena» un dziedātājs Mārtiņš Jātnieks.

Varbūt vienu dienu var ballēties Bauskā, bet otru Ogrē?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu