Ceļvedis: Zvejnieksvētki, kantri mūzikas festivāli, HOLI, Imantdiena, bundzinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Krāsojies uz nebēdu, ķer zivis, dzer alu, lec līnijdejas, spēlē teātri, dungo Imanta Kalniņa dziesmas, uzsit bungas, baudi kino... Tas un vēl daudz kas cits ir piedzīvojams brīvdienās - lai tik spīd saule un ir laba kompānija!

ZVEJNIEKSVĒTKI

Zvejnieku svētki Jūrmalciemā

Foto: publicitātes

Rojā svinēs Zvejnieksvētkus

Foto: publicitātes

PASĀKUMI

«Holi» krāsu festivāls

Foto: publicitātes

Festivāls «Playground»

Foto: publicitātes

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls

Foto: publicitātes

Valkā notiks pirmais alus festivāls

Foto: publicitātes

KONCERTS

Festivāls «Zobens un Lemess»

Foto: publicitātes

Ogrē notiks jauns kantri mūzikas festivāls «Country Island»

Foto: publicitātes

Bauskas kantrī festivāls

Foto: publicitātes

10. starptautiskais ielu teātru festivāls «Zeme. Debess. Jūra»

Foto: publicitātes

Cēsīs svinēs «Imantdienu» 40 gadu jubileju

Foto: publicitātes

Rīgā notiks Baltijas bundzinieku samits!

Foto: publicitātes

KINO

Kuldīgā notiks ceturtais Dizaina filmu festivāls

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Jauna vasaras izrāde «Saimnieks meklē saimnieci»

Foto: publicitātes

Izrādīs sirreālu gaisa deju izrādi bērniem «Flay Trap»

Foto: publicitātes

Noteikti vērts izmēģināt azartisko ceļojumu spēli «Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad»

Jau šajā nedēļas nogalē daudzviet Latvijā tiks atzīmēti Jūras svētki jeb Zvejnieksvētki, piedāvājot plašu kultūras un izklaides aktivitāšu programmu kā mazākajiem, tā lielākajiem svinētājiem. Piemēram, Liepājā sestdien bērniem tiks piedāvāta iespēja skoloties Mazajā jūras akadēmijā, savukārt tie, kuriem tuvs aktīvs dzīvesveids, varēs piedalīties netradicionālajās sporta spēlēs un Jūrasbraucēju Kuršu Vikingu liellaivu sacensībās. Ventspilī darbosies īpašais Jūras svētku tirgus ar Zivju tirdziņu, bet visi azartiskie tiks aicināti piedalīties «Pūķu laivu» sacensībās. Svētki Ventspilī turpināsies arī svētdien Ventspils piejūras brīvdabas muzejā, kur savus pasažierus gaidīs vēsturiskais Ventspils mazbānītis. Krāšņus pārsteigumus Zvejnieksvētku dalībniekiem sola arī Roja, kur notiks gan ūdenskrējiens un auto vilkšanas sacensības, gan Vislatvijas zvejnieku saiets, kā arī muzicēs vairāki populāri pašmāju mūziķi un grupas, piemēram, Lauris Reiniks, «Musiqq», «Olas» u.c. Tāpat dažādi pasākumi par godu Jūras svētkiem norisināsies Pāvilostā, Engurē, Carnikavā un Salacgrīvā, kā arī citviet Latvijā.

Tikpat nozīmīgs kā jūras ceļš ir arī dzelzceļš, tāpēc, dodoties atzīmēt jūras svētkus, noteikti vērts izmēģināt azartisko ceļojumu spēli «Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad», iemūžinot dažādus vēstures bagātos dzelzceļa objektus, piemēram, Ventspils muzeja šaursliežu lokomotīvju depo, Liepājas, Pāvilostas un Rojas dzelzceļa stacijas ēkas, Gaujas tiltu pie Carnikavas vai Salacgrīvas novadā esošo Ainažu semaforu! Katra mēneša aktīvākajiem spēlētājiem – balvas! Plašāku informāciju par aplikāciju un punktiem meklē dzelzcelam155.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu