Oktobrī K.K fon Stricka villā pirmo reizi uzstāsies Alise Joste

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Šēls

6. un 7. oktobrī K.K fon Stricka villā (A.Briāna ielā 9) pirmo reizi uzstāsies dziesmu rakstniece Alise Joste. Biļetes uz koncertiem no šodienas pieejamas ekase.lv.

Koncertos būs dzirdama Alises Jostes oriģinālmūzika, apvienojot abu līdz šim izdoto albumu skanējumu.

Alises mūzika ir intīma, trausla un neviltota. Tie ir dziļi personiski stāsti, askētiskas muzikālās aranžijas un ēteriska balss, kas klausītāju ieved viņa paša iekšējā pasaulē, ļaujot atgūties no ikdienas. Koncertos Alisei uz skatuves pievienosies arī Kārlis Josts un Jānis Šipkēvics, lai kopīgi izpildītu dziesmas no abiem Alises albumiem.

«Tie būs klusi un rudenīgi svētki un iespēja skaistā vietā satikties un uz pāris stundām apstāties. Vienlaikus tā būs arī retrospekcija par līdz šim mūzikā izdarīto. Ļoti priecājos, ka uz skatuves ar mani būs Kārlis un Jānis, kas ļaus visam skanēt tieši tā, kā tas savulaik skanējis manā galvā, un noteikti pat vēl krāšņāk,» komentē Alise.

Kopš muzikālās darbības sākuma Alise ir izdevusi divus studijas albumus. Plašāku uzmanību Alise izpelnījusies ar savu otro albumu «Hardships Are Ships», kas pērn ticis apbalvots gan ar jaundibināto Austras balvu, gan Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kategorijā «Labākais dziesminieka albums».

Pirmo 50 biļešu cena - 10 EUR.

Biļetes: www.ekase.lv

Ieeja no plkst. 19:00

Sākums 20:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu