Vatsones filma «The Colony» nopelna tikai 47 sterliņu mārciņas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Britu aktrises Emmas Vatsones jaunākā filma «The Colony» Lielbritānijā nopelnījusi tikai 47 sterliņu mārciņas, kad to piektdien laida klajā trijos Lielbritānijas kinoteātros. Vatsonei tā ir pirmā galvenā loma pēc Harija Potera filmām.

«The Colony» ir trilleris, kura darbība notiek Čīlē 20. gadsimta otrā pusē. Vatsone attēlo Rietumu pasaules sievieti, kas cenšas iefiltrēties kādā kultā, lai izglābtu savu vīru, kurš ir nolaupīts un atrodas reliģiskas kopienas «Colonia Dignidad» gūstā. Filmu režisēja oskarotais vācu režisors Florians Gallenbergers.

Filma pirmizrādi piedzīvoja pagājušajā gadā Toronto filmu festivālā, taču cieta no sliktām kritiķu atsauksmēm.

«The Hollywood Reporter» filmu nodēvējis par «patiesi nepārdomātu centienu no Latīņamerikas vēstures tumšākajiem stūriem izvilkt Holivudas stila trilleri».

Vatsone drīzumā būs redzama zinātniskās fantastikas drāmā «The Circle» un jaunajā «Disney» filmā «Skaistule un Briesmonis» («Beauty and the Beast»), kur viņa attēlos pašu Skaistuli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu