Reperis «Snoop Dogg» uzstāsies Klintones un demokrātu konventā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Repa superzvaigzne un pazīstamais marihuānas legalizācijas aizstāvis «Snoop Dogg» uzstāsies jūlija beigās Filadelfijā gaidāmajā Demokrātiskās partijas konventā, lai atbalstītu Hilarijas Klintones kandidatūru uz ASV prezidenta amatu. 28. jūlijā, dienu pēc paredzētās Klintones nominācijas oficiālās apstiprināšanas, tā dēvētajā vienotības ballītē «Snoop Dogg» būs «programmas nagla».

Par to otrdien paziņoja trīs politiskās rīcības komitejas, kas finansiāli atbalsta demokrātiskās partijas prezidentu kandidātus. Izrāde notiks Filadelfijas koncertzālē «Electric Factory», kas spēj uzņemt līdz 3000 cilvēku.

Rīcības komitejas arī paziņoja par šovu konventa nedēļas sākumā, kurā uzstāsies «Los Lobos», meksikāņu izcelsmes roka pionieri, kas slaveni ar savu 1987. gada «La Bamba» versiju.

44 gadus vecais Kordozārs Kalvins Broduss Juniors (Cordozar Calvin Broadus, Jr.) jeb Snoop Doggy Dogg (jau kādu ilgāku laiku vienkārši Snoop Dogg) pārdevis vairāk nekā 35 miljonus studijas ierakstu. Savu karjeru viņš sāka ar gangstera repa mūziku, taču tagad pievērsies daudz maigākai skaņai, tostarp regejam (iepriekšējā albumā).

Viņa pēdējais studijas ieraksts «Coolaid», kurā mūziķis atgriežas pie sava mīļākā temata - savas mīlas pret marihuānu -, laists klajā piektdien.

«Snoop Dogg» politiskie uzskati nav plaši zināmi, taču 2012. gadā viņš sociālās saziņas vietnē «Facebook» publicēja savu atbalstu Republikāņu partijas prezidenta kandidātam Ronam Polam, jo politiķis atbalstīja marihuānas legalizāciju.

Klintone savas kampaņas mājaslapā apsolījusi cienīt tos ASV štatus, kuri ir legalizējuši marihuānu, un atteikties kriminālvajāšanas par «zālītes» glabāšanu.

Klintones pretinieks Donalds Tramps bijis daudz atklātāks ar saviem uzskatiem par marihuānu nekā viņa pārstāvētā Republikāņu partija, iepriekšējā gadā paziņojot, ka šī lieta ir jāizlemj katram štatam.

2008. gadā reperis viesojās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu