Liene Greifāne sarakstījusi jau vairākus kino scenārijus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Man ļoti patīk psiholoģiskas drāmas, dziļas filmas, kur sākums pilnībā var atšķirties no beigām. Man ir daži scenāriji jau uzrakstīti,» sarunā ar TVNET stāsta dziedātāja Liene Greifāne, kura šonedēļ uzstāsies Laimas Vaikules organizētajā estrādes festivālā. Atgādinām, ka Greifāne pagājušā gada rudenī sāka augstskolā studēt audiovizuālo mākslu, cerot, ka kļūs par profesionālu kinorežisori.

Greifāne jau ir strādājusi par režisora asistenti vairākos Krievijas seriālos, tomēr latviešu gan ne. Liene uzskata, ka latviešu veidotie projekti ir ļoti vāji..

«Jo vairāk mācies, jo liekas, ka esi sarakstījis vājāku scenāriju, un gribas visu laiku pārtaisīt. Tāpēc negribu steigties,» viņa saka pati par savu radošo dzīvi.

«Esmu no tiem cilvēkiem, kas no sākuma iemācās un pēc tam sāk darīt. Nevis kliegšu, ka esmu baigā režisore, un taisīšu tizlas filmas.»

Liene uzskata, ka bez humora izjūtas varētu teju vai nomirt. «Cilvēks mācās no savām kļūdām, nav jēgas mācīties no citu kļūdām, jo, kamēr pašam nepaklups kāja, tu jau nepaskatīsies uz citu kļūdām,» viņa uzskata, atskatoties uz pašas paveikto. «Ir jādomā vairāk par to, kā izsakies, nevar visu spļaut ārā, kas uz mēles. Tas nāk ar gadiem.»

Savā «Instagram» profilā dziedātāja publicējusi arī vairākus foto no festivāla aizkulisēm, kuros redzama ar Krievijas popgrupu «Serebro» un miljonāru Jūliju Krūmiņu.

With famous Russian girls band Serebro. #music #love #concert #rendezvous #Moscow #moscowvape #vapegirls

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Šonedēļ klajā nācis arī jauns dziedātājas singls - vasarīgā deju dziesma «Feel My Love».

Atgādinām, ka Dzintaru koncertzālē līdz 8. jūlijam norisināsies jau otrais popmūzikas festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous». Pasākums pulcē tādas Krievijas estrādes mūzikas zvaigznes kā Maksims Galkins, Valērijs Meladze un Soso Pavliašvilli. Festivālā piedalās arī Intars Busulis, Marija Naumova un citi mākslinieki no Latvijas, Krievijas un citām valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu