Kia Motors gūst atzinību J.D. Power pētījumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Kia Motors saņēmis atzinību amerikāņu tirgus izpētes kompānijas J.D. Power 2016.gada pētījumā par automašīnu sākotnējo kvalitāti.

Pirmo reizi 27 gadu laikā šajā kategorijā iekļuvis zīmols, kurš nepieder premium segmentam. IQS pētījumā, kas tradicionāli apkopo automašīnu īpašnieku atsauksmes par ASV pārdotajām jaunajām automašīnām, augšgalā ierindojās Kia Sportage un Soul. Tāpat top trijniekā savās kategorijās iekļuva arī Rio, Forte un Sorento modeļi.

J.D. Power IQS vērtējumā redzams pastāvīgs Kia pozīciju uzlabojums. Pēc iekļūšanas desmitniekā pirmo reizi 2013. gadā, jau 2015. gadā Kia ierindojās otrajā vietā nozarē kopumā un bija pirmrindnieks, starp zīmoliem, kas nepārstāv premium segmentu.

Jauno automašīnu īpašnieku viedokļi J.D. Power pētījumā tiek analizēti jau 30 gadus. Šogad IQS analīze tika veikta 26 segmentos. IQS vērtējumu veido automašīnu īpašnieku apmierinātība ar savu jauno auto, lietojot to 90 dienas un vērtējot automašīnas vadāmību, dzinēja un transmisijas veiktspēju, kā arī daudz citu kvalitātes rādītāju.

Jāpiebilst, ka Kia pārdošanas apjomi stabili aug. Piemēram, šogad Eiropā jau pārdoti 188 329 automobiļi, no kuriem 39 445 - maijā. Šā gada maija rādītājs ir par 15,9% lielāks nekā pērn.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu