Vai policijas reakcija, meklējot Hugo, bija pietiekama? Soctīklos viedokļi dalās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Abragciema kempingā pazudušais puisītis ir atrasts! Bērniņu atrada viens no brīvprātīgajiem ap 6:20 Bērzciemā mežā guļam sūnās aptuveni 40m no ceļa. Puisītis ir nodots vecāku rokās. Bērniņu vēl apskatīs mediķi, taču pirmajā mirklī šķiet, ka puisītim nekas nekait, redzami vien kukaiņu kodumi. Policija pateicas ikvienam, kurš iesaistījās meklēšanas operācijā.

Meklēšanā bija iesaistīti 30 Valsts policisti, 40 zemessargi, 5 pašvaldības policisti un daudzi brīvprātīgie. Meklēšana norisa gan no gaisa ar NBS helikopteru, gan uz zemes, piesaistot arī kinologu.

Brīvprātīgie soctīklos ziņoja, kurš no kurienes cikos izbrauks, cik daudz ir vietu līdzbraucējiem un kādā maršrutā kādu gribētāju varētu paņemt līdzi. Tāpat tika apziņots, no kurienes labāk meklēt un kā veicas ar meklēšanu, piemēram, ka mežs dažviet ir tik dziļš bijis, ka pieaugušajam knapi izejams.

Rīta pusē brīvprātīgie veica jaunu uzsaukumu, jo spēki pa nakti bija izsīkuši, tāpat daudziem bija jadodas uz darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu