Vaikules randiņš ar Valsts prezidentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Valsts prezidents Raimonds Vējonis neformāli ticies ar mūzikas festivāla «Laima Vaikule Jūrmala Rendez - Vous» organizatoriem, lai pārrunātu pasākuma norisi un tā nozīmi Jūrmalas kultūras dzīvē.

Vakar Vējonis savā Jūrmalas rezidencē uzņēma festivāla «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous» organizatorus. Prezidents pārrunāja festivāla norisi ar Jūrmalas mēru Gati Truksni (ZZS), festivāla idejas autori, dziedātāju Laimu Vaikuli un producenti Elitu Mīlgrāvi.

Vējonis uzsvēra, ka, pateicoties dziedātājas Vaikules iniciatīvai sapulcēt vienkopus ievērojamus Latvijas un ārvalstu mūziķus, festivāls ieņem nozīmīgu vietu Jūrmalas un visas valsts kultūras dzīvē. Viņš izteica cerību, ka tas varētu kļūt par veidu, kā stiprināt starptautiskās kultūras saiknes.

Foto: publicitātes

Prezidents izteica nožēlu, ka ārvalstu komandējuma dēļ nevarēs personiski apmeklēt festivāla koncertus, taču novēlēja festivālam izdošanos un veltīja atzinīgus vārdus festivāla rīkotājiem. Tikšanās laikā dziedātāja Vaikule saņēma no prezidenta baltu rožu pušķi, kā arī pateicības rakstu.

Festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous» šogad notiks otro reizi, un tas noritēs četras dienas no 5.jūlija līdz 8.jūlijam, pulcējot tādus māksliniekus kā Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Hibla Gerzmava, Larisa Doļina, Jeļena Vaenga, Soso Pavliašvili, Verka Serdjučka, Intars Busulis, Marija Naumova un daudzus citus.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu