Dženija Luisa nodibina supergrupu «Nice as Fuck»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aptuveni pirms nedēļas klajā nācis jauns pārsteiguma albums no dāmu supergrupas ar sulīgo nosaukumu «Nice as Fuck». Tas ir deviņu dziesmu EP, kuru ieskaņojušas trīs alternatīvās mūzikas aprindās labi zināmas mākslinieces.

Grupu izveidojusi bijusī «Rilo Kiley» un savulaik projekta «The Postal Sevice» dalībniece, aktrise Dženija Luisa (Jenny Lewis), grupas «Au Revoir Simone» dalībniece Erika Fostere un «The Like» mūziķe Tenesija Tomasa.

Jau šā gada aprīlī meitenes Vērmontas senatora un prezidenta kandidāta Bērnija Sandersa labdarības pasākumā Ņujorkā uzstājās ar dziesmu «Door» (skat. audio) un tagad, 24. jūnijā, laidušas klajā savu pirmo ierakstu.

Albumā iekļautas tādas dziesmas kā «Runaway», «Angel», «Cookie Lips», «Mall Music», kā arī noslēdzošā 44 sekunžu garā tituldziesma, kurā meitenes bungu pavadībā deklamē: «We’re nice as fuck!»

Publicēta arī grupas īsā biogrāfija, kuru sarakstījis Father John Misty. Tajā viņš raksta, ka «Nice as Fuck» ir labākā dāmu rokgrupa pēdējos 25 gados.

Izskatās, ka tas viss ir viens liels, bet neapšaubāmi gaumīgs joks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu