Krievijā nāk pie secinājuma, ka čempiona tituls hokejā jāizcīna izslēgšanas turnīrā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas Hokeja federācijas (FHR) pirmais viceprezidents Romāns Rotenbergs paudis viedoklu, ka Krievijas čempiona nosaukums jāizcīna Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīrā, piektdien informē «Sport ekspress»

Krievijas prezidenta padomes sanāksmē 22. aprīlī Kazaņā tika dots uzdevums «tikt skaidrībā, kā tiek izcīnīts Krievijas čempiona nosaukums hokejā».

«Čempions jānoteic izslēgšanas spēlēs. Līdzjutēji visu sezonu gaida šīs spēles kā svētkus,» TASS citē Rotenbergu. «Taisnīgāk būtu Krievijas čempiona titulu izcīnīt šajās spēles nevis pēc regulārā čempionāta rezultātiem.»

Pagājušajā sezonā par Krievijas čempionu kļuva Magņitogorskas «Metallurg», kas Gagarina kausa izcīņas finālsērijā pieveica Maskavas CSKA, kas kļuva par Krievijas čempionu pēc regulārā čempionāta rezultātiem.

KHL reizē ir arī Krievijas atklātais čempionāts, kurā aizvadītajā sezonā spēlēja septiņas komandas no ārzemēm. Astoņās sezonās līdz Gagarina kausa finālam spējusi aizkļūt tikai viena komanda ārpus Krievijas - vairs neesošā Prāgas «Lev», kas 2014. gada fiinālsērijā piekāpās «Metallurg».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu