Spīlbergs un Džeksons strādā pie «slepena projekta»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MANDEL NGAN / AFP

Holivudas režisori Stīvens Spīlbergs un Pīters Džeksons strādā pie jauna «slepenā projekta», animācijas filmas «The BFG» («LDM: Lielais draudzīgais milzis») pirmizrādē apstiprināja Spīlbergs. Režisori kopīgiem spēkiem uzņēma 2011. gadā iznākušo filmu «The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn» («Tintiņa piedzīvojumi: Vienradža noslēpums»). Tā izrādījās ļoti populāra un no biļešu tirdzniecības kinoteātros nopelnīja 373 miljonus ASV dolāru (336 miljonus eiro).

Džeksons aizņemtības dēļ nepiedalījās kinolentes turpinājuma «The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun» uzņemšanā, taču tagad apvienojies ar Spīlbergu jaunā projektā.

«Pīters bija tik aizņemts ar «The Hobbit» triloģiju, ka viņam neatlika laika Tintiņam. Taču tagad viņš veidos jaunu filmu manai kompānijai,» Spīlbergs sacīja intervijā žurnālam «Time Out». «Tas ir noslēpums, neviens to nezina. Pēc tam viņš atgriezīsies pie Tintiņa.»

Džeksona filmu studijas «WingNut» pārstāvis sacīja vien to, ka režisors labprāt pastāstīšot par projektu, «kad būs pienācis īstais laiks».

Nav zināms, kādus amatus Spīlbergs un Džeksons ieņems gaidāmajā filmā. Džeksons producēja Spīlberga režisēto «The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn», kamēr Spīlberga studija «Dreamworks» producēja Džeksona 2009. gada kinolenti «The Lovely Bones» («Dārgie pīšļi»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu