Noiers: Spānija pret Itāliju nespēja demonstrēt savu spēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas izlases pamatvārtsagu Manuelu Noieru pārsteidzis aspekts, ka Spānijas futbola valstsvienība astotdaļfināla mačā ar Itāliju nespēja demonstrēt labu sniegumu, kā rezultātā ceturtdaļfinālā iekļuva Itālijas komanda.

«Skaidrs, ka Itālijas izlase Eiropas čempionātā rāda pavisam citu sniegumu, nekā tas bija draudzības spēlēs vai kvalifikācijas turnīrā,» Vācijas izdevumā TZ citēts Noiers. «Mačā ar Spāniju tā izpildīja treneru taktiskos norādījumus.»

Astotdaļfināla mačā Itālija ar rezultātu 2:0 iepriekšējā turnīra fināla atkārtojumā pieveica čempionvienību Spāniju, kamēr Vācijas futbolisti 3:0 apspēlēja Slovākiju.

«Biju nedaudz pārsteigts, ka Spānija nespēja demonstrēt savu futbolu. Dažiem ekspertiem tas arī bija pārsteigums,» norādīja Noiers.

Itālija ar Vāciju ceturtdaļfināla maču aizvadīs 2. jūlijā Bordo.

«Šobrīd aktuāli ir būt piezemētiem. Eiforijai nav pamata, mums pilnībā jākoncentrējas saviem uzdevumiem. Spēlēšana ceturtdaļfinālā ir viens no mūsu ceļa etapiem. Nebūtu pareizi pārvērtēt uzvaru pār Slovākiju. Vācijas izlasei jāuzlabo sniegums visos aspektos,» Vācijas Futbola federācijas (DFB) mājas lapā citēts Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs.

Itālijas valstsvienībai savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt pussargs Daniēle de Rosi, bet vienas spēles diskvalifikācijas dēļ (divas dzeltenās kartiņas turnīrā) malā paliks arī pussargs Tjagu Mota.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu