Aigars Šķēle pievienojies BK «Ventspils»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Vaivads (BK "Valmiera")

Latvijas izlases kandidāts Aigars Šķēle pievienojies «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandai «Ventspils», vēsta vienības mājas lapa. Līgums parakstīts uz nākamo sezonu ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu.

Aizgājušajā sezonā jaunākais no brāļiem Šķēlēm «Valmiera»/ORDO sastāvā kļuva par Latvijas čempionu.

23 gadus vecais Šķēle LBL čempionātā debitēja 2012./2013. gada sezonā, pārstāvot «Barons kvartāls» komandu. Aizvadītā sezona viņa karjerā bija jau ceturtā, un šajos gados viņš paspējis pārstāvēt «Jūrmala/Fēnikss» (2013./2014. g. sezonā), «Valmiera»/ORDO un «Rīgas VEF» (2014./2015. gada sezonā).

Vēl pirms spēlēšanas LBL viņš divus gadus atradās Spānijas kluba «Fuenlabrada» (2009-2011) sistēmā, spēlējot tās jauniešu komandā.

Iepriekšējā sezonā viņš ar vidēji spēlē izdarītajām 4 rezultatīvajām piespēlēm bija septītais labākais šajā pozīcijā, bet izslēgšanas turnīrā ar 3,7 piespēlēm sestais.

«Valmiera»/ORDO komandā viņam labākais efektivitātes rādītājs (12,1). Savukārt 2013./2014. gada sezonā, kad Šķēle pārstāvēja «Jūrmala/Fēnikss», viņš čempionātu pabeidza ar trešo lielāko punktu summu (587) aiz Troja Barnīsa un Kamerona Rendla.

Šķēle piedalījies divās LBL Zvaigžņu spēlēs – 2013./2014. un 2015./2016. gada sezonās. Šobrīd kopā ar nacionālo vīriešu izlasi gatavojas olimpiskajam kvalifikācijas turnīram Belgradā. Izlases sastāvā Šķēle aizvadījis 12 spēles, kurās vidēji ik mačā atzīmējies ar 4,0 punktiem.

Savulaik BK «Ventspils» komandā spēlēja arī viņa vecākais brālis Armands Šķēle. Tas bija 2009./2010. gada sezonā, kad Šķēle BK «Ventspils» sastāvā aizvadīja 10 spēles un palīdzēja komandai tikt pie bronzas medaļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu