Hariss paziņo, ka Svifta kontrolējusi medijiem sniegto informāciju šķiršanās sakarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Teilore Svifta un dīdžejs Kalvins Hariss izšķīrās jau pirms pāris nedēļām, bet visu laiku dīdžejs kā džentlmenis klusēja un atturējās no komentāriem.

Nu arī vīrieša pacietības mērs ir pilns. Ieraugot sociālajos tīklos informāciju un fotogrāfijas, kurās teikts, ka Svifta jau sākusi jaunas attiecības, dīdžejs beidzot atklāja savas domas un sajūtas.

Dīdžejs savā portāla «Instagram» kontā paziņojis, ka Svifta kontrolējusi medijiem sniegto informāciju saistībā ar viņu šķiršanos un tas visu tikai padarījis sliktāku.

Hariss viņai to ļāvis, jo Teilore tomēr ir sieviete un daiļā dzimuma būtnēm ir būtiskāk skaisti noslēgt attiecības.

Hariss piemetinājis, ka nevienu nav pametis, kaut gan Svifta visu informāciju pasniegusi tieši tādā veidā; dīdžejs liek visiem aizdomāties par to, kurš ir brīvs un kurš jau aizņemts, tā saprotot, kuram, tad beigu beigās tika salauzta sirds.

Tāpat mākslinieks pateicis, ka izdzēsis dziedātāju no sociālajiem tīkliem, jo bija pārāk sāpīgi redzēt viņas ierakstus un fotogrāfijas, bet vēlāk neredzējis jēgu tai sekot interneta portālos, jo viņam ir vienalga, kas ar to notiek.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu