Viktorijas Bekhemas dēla mīļotā vēlējusies palielināt krūtis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šobrīd deviņpadsmit gadus vecā aktrise Hloja Moreca, kura jau labu laiku satiekas ar Viktorijas Bekhemas vecāko dēlu Bruklinu, ir apmierināta ar savu ķermeni, bet vēl pavisam nesen apsvēra domu likties zem skalpeļa, lai tiktu pie lielākām krūtīm.

Intervijā izdevumam «Elle» Hloja pastāstīja, ka vairākus gadus vēlējusies palielināt krūtis, jo redzējusi, ka to dara viņas vienaudzes un tas palīdz gūt lielākus panākumus.

Zvaigzne vēlējās arī samazināt pēcpuses apjomus un koriģēt plakstiņus, sešpadsmit gadu vecumā šādas operācijas nevar veikt bez vecāku piekrišanas, un Morecas mamma nav akceptējusi meitas vēlmi uzlabot izskatu.

Nu aktrise par to saka paldies mammai, jo iemācījusies sevi mīlēt, saskatīt savu skaistumu, un tieši tas palīdzējis viņai gūt panākumus.

Arī slavenības mīļotais Bruklins Bekhems ir apmierināts ar draudzenes izskatu un vidēja izmēra krūtīm, tāpat priecājas, ka viņa mīļotā nelieto daudz kosmētikas un dod priekšroku dabiskumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu