Arī «Red Hot Chili Peppers» netiek galā ar Dreiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «Views» jau astoto nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākais albums ASV «Billboard 200» albumu topā, ziņo «billboard.com». Dreika stabilās pozīcijas nespēja apdraudēt arī «Red Hot Chili Peppers», kas laiduši klajā jaunu plati.

Nedēļas griezumā «Views» (Young Money/Cash Money/Republic Records) pārdots 124 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati. Tas par 6000 vienībām vairāk nekā «Red Hot Chili Peppers» jaunajam ierakstam «The Getaway». Tiesa, tehniski «Red Hot Chili Peppers» pārdevuši vairāk fizisku albuma kopiju (108 000), taču, sarēķinot visus datus (arī straumēšanas), Dreiks izrādījies pārāks.

Dreika «Views» sākotnēji (29. aprīlī) izdots «iTunes» un straumēšanas servisā «AppleMusic», bet no 6. maija albums jau bija pieejams citviet tīmeklī, kā arī kompaktdiska formātā.

Kanādiešu reperis Dreiks (Drake)
Kanādiešu reperis Dreiks (Drake) Foto: AP/ScanPix

«Views» līdz ar to kļuvis par vienu no nedaudzajiem hiphopa albumiem, kas 1. vietā spējis noturēties astoņas un vairāk nedēļas. Astoņas nedēļas 1. vietā savulaik pabija Eminems ar «The Marshall Mathers LP», 16. nedēļas Vanilla Ice ar «To the Extreme», bet repera MC Hammer albums «Please Hammer, Don't Hurt 'Em» 1. vietā noturējās 21 nedēļu!

Bejonsē (Beyoncé) albums «Lemonade» pakāpies uz 3. vietu, bet hiphopa mūzikls «Hamilton», kas pirms divām nedēļām saņēma 11 «Tony» balvas, ar skaņu celiņu ierindojies 4. vietā.

Oksfordas kvintets «Radiohead» ar «A Moon Shaped Pool» numur 5 (albums izdots fiziskā nesējā un pieejams Spotify).

Top10 atrodami vēl divi jauni albumi - repera YG albums «Still Brazy» numur 6, bet «Mumford & Sons» kopdarbs ar Baaba Maal «Johannesburg EP» (Gentlemen of the Road/Universal Island) numur 9.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu