Foto: Elmārs Tannis kopā ar bērniem apceļo dzimto Kanādu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Populārais šefpavārs, uzņēmējs un dažādu televīzijas šovu dalībnieks Elmārs Tannis kopā ar dēliem un meitu jūnija vidū devās uz Kanādu, lai apceļotu savu dzimto zemi.

Pats Elmārs Tannis piedzimis Kanādas pilsētā Toronto un tikai pirms divdesmit četriem gadiem ieradās Latvijā, kur izveidoja veiksmīgu biznesu, apprecējās un kur piedzima viņa trīs atvases.

Jūnija vidū šefpavārs kopā ar dēliem Deinu, Robiju un meitu Natāliju devās apceļot Kanādu, apskatot gan skaistākos dabas objektus, baudot nacionālos ēdienus, gan nosvinot Tēvu dienu, kuru Elmārs atzina par vienu no laimīgākajām dienām viņa mūžā.

Tā kā ģimene neatradās Latvijā Jāņu laikā, svētki tika svinēti Kanādā, tika iedegts gan ugunskurs, gan baudīti ēdieni piknikā.

Ģimene laiku pavadīja arī aktīvā atpūtā SUPojot, kā arī kāpelējot kalnos, lai apskatītu dažādus tūrisma objektus un dabas skaistumu.

Kā jau ierasts cilvēkam, kuram ēdiena gatavošana ir sirdslieta, nav nekāds brīnums, ka Elmāra sociālo tīklu kontos novērojamas daudzas fotogrāfijas ar dažādiem augļiem, kuri pie mums Latvijā neaug.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu