Vingrotājam Kardašovam sestā vieta PK posma atbalsta lēcienā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vingrotājs Vitālijs Kardašovs svētdien izcīnīja sesto vietu Portugālē notiekošā Pasaules kausa izaicinājuma posma atbalsta lēciena sacensībās.

Divos lēcienos Kardašovs savāca vidēji 14,587 punktus, bet uzvaru ar 15,375 punktiem izcīnīja ķīnietis Ceņs Jui.

Pirms tam Kardašovs kvalifikācijā ar 14,475 punktiem ierindojās astotajā pozīcijā starp 13 sportistiem un kā pēdējais iekļuva finālsacensībās.

Sestdien Dmitrijs Trefilovs ieguva sesto vietu vingrojumā uz zirga, bet pirms tam viņš šajā pat vietā bija arī kvalifikācijā.

Tāpat šajā posmā Rihards Trams nepārvarēja kvalifikāciju vingrojumā uz līdztekām, vingrojumā uz stieņiem un arī vingrojumā uz zirga. Tikmēr dāmu sacensībās Latvijas pārstāve Valērija Grišāne nepārvarēja kvalifikāciju atbalsta lēcienā, bet Alīna Circene netika finālsacensībās vingrojumā uz baļķa.

Vingrošanas sezonā tiek aizvadīti desmit Pasaules izaicinājuma kausa posmi. Līmeni prestižākas ir Pasaules kausa sacensības.

Pērn Glāzgovā notikušajā pasaules čempionātā labākie vingrotāji dalīja pirmās ceļazīmes uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, taču Latvijas pārstāvjiem kvalificēties Olimpiādei neizdevās. Vēl viena iespēja iekļūt starp olimpiskajiem dalībniekiem bija aprīlī, kad Riodežaneiro tika aizvadītas atlases sacensības, kurās Latvijas pārstāvji nepiedalījās, tādējādi Olimpiādei nekvalificējoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu