Džonijs Deps piekāvis Amberu Hērdu, jo tā apvainojusi viņu neuzticībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau nedēļu aktieru Džonija Depa un Amberas Hērdas laulības šķiršana nebija ikviena dzeltenās preses cienītāja primārais sarunu temats, nu pāris atkal atgādina par sevi. Ārzemju preses izdevumi publiskojuši jaunu notikumu versiju, stāstot, ka Deps piekāvis Hērdu tāpēc, ka sieviete apvainojusi to krāpšanā.

Prese paziņojusi, ka Ambera, sagaidot vīru mājās no rīta, sarīkojusi skandālu, jo domājusi, ka Džonijs nav tai uzticīgs.

Aktierim šādi pārmetumi nav patikuši, tāpēc viņš ar sievieti izrēķinājies vīrietim necienīgā veidā, atstājot zilumus uz viņas sejas.

Vēlāk gan aktieris pārliecinājis sievieti, ka nav neuzticīgs, bet, vadoties pēc apsūdzību celšanas, viņa argumenti nav bijuši visai pārliecinoši.

Vēl bez šādas notikumu versijas populāras versijas ir aktiera agresija reizēs, kad tiek lietots alkohols, kā arī Depa greizsirdība saistībā ar Amberas draudzību ar modeli Karu Delavinju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu