Dzintars Čīča: Mans lielākais dzinējspēks ir ģimene

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Jelgavā Amigo Dzintara dziesmu koncerta finālā tika noskaidrota Latvijas iedzīvotāju gada iemīļotākā dziesma un tās izpildītājs. Šogad par uzvarētāju kļuva 23 gadus vecais Dzintars Čīča ar dziesmu Likteņlīnijas. Tas ir stāsts par to, kā liktenis pasargāja Dzintaru no palikšanas Anglijā un cik stipri viņš uzticas saviem mērķiem un Dieva gribai.

Ļoti nozīmīga vieta Dzintara dzīvē ir viņa ģimenei. Tas ir mākslinieka galvenais dzinējspēks. Ģimenes locekļi Čīču vienmēr ir atbalstījuši un turpina to darīt.

Tāpat ik dienas māksliniekam blakus ir sieva Sanita, kas sniedz atbalstu pat visgrūtākajos brīžos.

Dzintars uzskata, ka daudz un cītīgi strādājis, lai šodien svinētu uzvaru, taču bez ģimenes viņam tas nebūtu izdevies.

Arī šovasar Dzintars plāno daudz laika pavadīt mēģinājumos, lai jau rudenī priecētu atbalstītājus ar jaunu un interesantu programmu, taču katru brīvo dienu, kad tāda parādīsies, plāno pavadīt kopā ar savu jauko sievu.

«Parasti pavadām laiku dažādi – kopā baudām maltīti, braucam pie jūras, vai skatāmies televīziju. Nav svarīgi, kā pavadīt laiku, galvenais ir kopā būšanas prieks,» stāsta Amigo Dzintara dziesmu aptaujas 2016. gada uzvarētājs Dzintars Čīča.

Skatītāji ilgi nevarēja izšķirties par otro un trešo iecienītāko dziesmu. Gandrīz visu balsošanas laiku tās šķīra viena līdz trīs balsis, līdz balsojuma noslēgumā ar tikai 65 balsu pārsvaru otro vietu ieguva Santa Zapacka ar dziesmu Aiznes vējam, trešajā vietā atstājot grupu Galaktika ar Oranžā kora meitenēm un dziesmu Kopā tik un tā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu