Aktrise Selma Blēra lidmašīnā piedzīvo nervu lēkmi un tiek hospitalizēta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Aktrise Selma Blēra atgriezusies mājās no atvaļinājuma, kuru pavadīja kopā ar dēlu un bijušo vīru, kad tika hospitalizēta no lidmašīnas viņas nesaprotamās izturēšanās dēļ.

Aktrise lidmašīnā raudājusi un kliegusi par kādu nezināmu vīrieti, ka tas nav devis viņai ēst un dzert, turklāt dedzinājis viņas privātās ķermeņa daļas. Tāpat zvaigzne piebildusi, ka vīrietis viņu sitis un vēlas nogalināt.

Kamēr lidmašīnas darbinieki gaidīja ierodamies neatliekamo medicīnisko palīdzību, aktrises nervu lēkmi centās apkarot divas medmāsas, kuras lidoja ar to pašu lidmašīnu.

Vēlāk ārsti aktrisi uz nestuvēm hospitalizējuši, pagaidām aktrises pārstāvji vai ārsti nekomentē viņas veselības stāvokli.

Aktrise bija devusies atvaļinājumā kopā ar bijušo vīru un dēlu, stāstot, ka spētu vēlreiz ar viņu apprecēties un dzemdēt vēl daudz, daudz bērnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu