«Red Hot Chili Peppers» izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Seškārtējie «Grammy» balvu ieguvēji «Red Hot Chili Peppers» laiduši klajā savu 11. studijas albumu «The Gateway» (Warner Bros. Records). Albumu producējis ir «Danger Mouse» un miksēja Naidžels Godričs (Nigel Godrick), kas pazīstams kā grupas «Radiohead» ilggadējs sadarbības partneris.

Šī brīža aktuālajam singlam «Dark Necessities» ir tapis video, kur šoreiz otrpus kamerai, režisores lomā debitēja 32 gadus vecā aktrise Olīvija Vailda.

Pagājušonedēļ grupa viesojās Džeimsa Kordena (James Corden) šovā «The Late Late Show», filmējoties Carpool Karaoke video sērijā. Klipu internetā 24h laikā noskatījās nepilnus 6 miljonus reižu.

Grupas iepriekšējais albums «I’m With You» (2011) guva milzu popularitāti un ierindojās mūzikas topu virsotnēs vairāk nekā 18 valstīs.

«Vienas no labākajām dziesmām pēdējos gados,» tā par jauno albumu saka žurnāls «Rolling Stone».

«Red Hot Chili Peppers» turpina uzstāties dažādos mūzikas festivālos visā pasaulē, tai skaitā kā galvenie mākslinieki Lollapalooza festivālā Čikāgā (30.07.2016.). Ar pilnu koncertturnejas grafiku var iepazīties šeit:

redhotchilipeppers.com

«Atdzimšana? Iespējams. Izsmalcinātība? Noteikti. «The Gateway» spožums iezīmējas tieši niansētajā smalkumā, kas vienlaikus ir visintīmākais un izteiksmīgākais viņu albums, kāds jebkad izdots,» tā raksta Clash Music.

Tiesa, «Pitchfork» tradicionāli īpaši augstu grupas daiļradi nevērtē, liekot atzīmi 5/10.

Foto: Publicitātes foto

The Getaway

1. The Getaway

2. Dark Necessities

3. We Turn Red

4. The Longest Wave

5. Goodbye Angels

6. Sick Love

7. Go Robot

8. Feasting on the Flowers

9. Detroit

10. This Ticonderoga

11. Encore

12. The Hunter

13. Dreams of a Samurai

Grupa ir pārdevusi vairāk nekā 60 miljonus albumu, tai skaitā 5 plates ieguvušas multiplatīna statusu. 6 reizes grupa ir saņēmusi nozīmīgo Grammy balvu, un 2012. gada aprīlī «Red Hot Chili Peppers» ir uzņemti Rokenrola slavas zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu