«Wizz air» sāk lidojumus no Rīgas uz Telavivu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Ungārijas zemo izmaksu lidsabiedrība «Wizz Air» atklāj jaunu lidojumu maršrutu no Rīgas uz Telavivu, TVNET informēja lidsabiedrībā. Lidojumi šajā maršrutā tiks piedāvāti visu gadu divas reizes nedēļā - pirmdienās un piektdienās.

Biļetes lidojumiem jaunajā maršrutā par cenu, sākot no 29,99 eiro vienā virzienā, ieskaitot nodokļus un obligātās nodevas.

Visi reisi tiek veikti ar «Airbus» A320 tipa lidmašīnām, kurās ir 180 sēdvietas, un A321 tipa lidmašīnām ar 230 sēdvietām.

Lidsabiedrības «Wizz Air» Korporatīvās komunikācijas vadītājs Gabors Vasarhelji pauda gandarījumu par jaunatklāto maršrutu. «Attīstot gaisa satiksmi starp Latviju un Izraēlu, mēs dodam ieguldījumu tūrisma un viesmīlības nozarē, kā arī stiprinām biznesa attiecības starp abām valstīm. Mūsu draudzīgā Latvijas ekipāža ar vislielāko prieku sveiks pasažierus «Wizz Air» jaunajā lidojumu maršrutā,» pauda Vasarhelji.

Pēc jaunā maršruta atklāšanas «Wizz Air» kopumā no Latvijas piedāvās deviņus dažādus maršrutus uz sešām valstīm.

«Wizz Air» ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 69 Airbus A320 un A321 tipa lidmašīnu parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos no 25 bāzēm, savienojot 124 galamērķus 39 valstīs. Pērn «Wizz Air» pārvadājis 20 miljonus pasažieru.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais starptautiskās aviācijas uzņēmums Baltijā un ir šā reģiona galvenais gaisa satiksmes centrs. Vasaras sezonā no lidostas «Rīga» iespējams doties uz 79 tiešajiem galamērķiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu