Reperi Reiks un Elfs salīgst mieru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reperi Reiks un Elfs aizvadītajā nedēļā draugu un atbalstītāju lokā prezentējuši atkalapvienošanās singlu «Es eju tālāk», kas tapis pēc abu publiska konflikta internetā un ne mazāk publiskas nesaskaņu atrisināšanas pirmajā Reika solo koncertā festivāla LMT Summer Sound pre-party ietvaros jūnija sākumā naktsklubā Coyote Fly.

Jaunās dziesmas tapšanā piedalījušies dziedātājs un producents Pēteris Upelnieks, kā arī hiphopa un R&B izpildītājs Jānis Krūmiņš (zināms arī kā Mazais Zaļais). Videoklipa autors ir Toms Rings.

Singla un videoklipa prezentācija notika 9. jūnijā reizē ar Reika apģērbu līnijas «Pilsētas krekli» atklāšanu veikalā «The Top» t/c Riga Plaza 2. stāvā. Jau 10. jūnijā dziesma pirmo reizi dzīvajā izskanēja Saldū, klubā Mūziķene, kurā norisinājās otrais festivāla LMT Summer Sound hiphop preparty.

Jau šo piektdien, 17. jūnijā, visas Reika jaunākās kompozīcijas pilnā krāšņumā, piedaloties viesmāksliniekiem, būs dzirdamas Liepājas pludmales bārā «Red Sun Buffet» LMT Summer Sound noslēdzošajā iesildīšanās pasākumā. Pasākumā uzstāsies: hiphopa izpildītāji Reiks, Elfs, Deniss un Chris King, hiphopa un R&B mūzikas izpildītājs Mazais Zaļais (Jānis Krūmiņš), kā arī īpašais viesis, DJ un vokālo prekusiju jeb beatbox mākslinieks Gunārs Bītz (iepriekš zināms kā Guncha Beatbox), kas iekurinās publiku.

Reperi Reiks un Elfs salīgst mieru
Reperi Reiks un Elfs salīgst mieru Foto: Publicitātes foto

Reiks, īstajā vārdā Arvis Reiks, Latvijas hiphopa aprindās ir labi zināms izpildītājs un apvienības «Kreisais krasts» dalībnieks. Plašāka publika Reiku iepazina ar projektu «Olas», kas divu gadu laikā iekaroja internetu un pašmāju lielākās skatuves. Šogad Reiks gatavo debijas albumu, no kura jau izdevis četrus singlus, kas kopumā pārsnieguši miljonu skatījumu Youtube.

Elfs, īstajā vārdā Māris Zihmanis, ir hiphopa izpildītājs un producents no Ziepniekkalna. Hiphopa mūzikā darbojas kopš 2007. gada. Viena no Elfa atpazīstamākajām dziesmām «Ziepniekkalns» tapusi tieši sadarbībā ar Reiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu