TV šovu dalībnieks Mārtiņš Jātnieks izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunais mūziķis un lauksaimnieks Mārtiņš Jātnieks, kuru plašāka sabiedrība iesākumā iepazina šovā Okartes skatuve, bet vēlāk šovā «Saimnieks meklē sievu», izdevis pirmo albumu «Ceļš taktīs».

«Es esmu dzimis Bauskā un uzaudzis īstā zemnieku ģimenē. Darbs man nekad nav bijis par grūtu. Mūzika vienmēr ir mājojusi manā sirdī - tā vienmēr pulsē neapstājoties. Katra skaņa mani atrod pa dažādiem ceļiem un vide uzrunā mani, bet es viņus uzrunāju caur mūziku! Mūzika nav domāšana, bet gan sajūtu dalīšanās. Sapnis ir izsapņots un albums ir izveidots! Un tieši kantri mūzikas stilu pilnīgi noteikti varu dēvēt par savu!» tā par savās albuma sajūtās dalās Mārtiņš.

Albumā ir 12 Mārtiņa oriģināldziesmas ar Mārtiņa draugu piedalīšanos. Albuma tapšanā piedalījās arī Mārtiņa labākais draugs Mārtiņš Ruskis. Albums ierakstīts Kristapa Krievkalna studijā. Ģitāru partijas iespēlējis pārsvarā Jānis Čubars, kā arī Kaspars Ansons palīdzēja dziesmas aranžijas tapšanā un ģitārspēlē. Albuma miksētājs - Armands Treilihs. Albuma dizains - Diāna Nagle.

Albuma izdevējs - Communication Art.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu