Kad sports ir ikdiena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ar mērķi mudināt vasaru pavadīt aktīvi un sportiski, 16. jūnijā, tirdzniecības centrā Domina Shopping atklāta foto-izstāde «Kustībā!». Tajā redzamas 18 bildes ar Latvijas sportiskākajiem pāriem, mūziķiem, treneriem, sportistiem un spēcīgām personībām, kuras iedvesmo ar savu enerģisko un aizrautīgo dzīvesveidu – piemēram, olimpiskā vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa, TV personības Anna Rozīte, Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, dziedātāji Markuss Riva un Aija Andrejeva, fitnesa treneri Kaspars Ozoliņš un Gints Valdmanis, u.c.

Izstādes atklāšanā piedalījās daudzas sabiedrībā populāras personības, kuras ir redzamas izstādes fotogrāfijās - dziedātāja Aminata, fotogrāfe un TV, radio personība Linda Rutule, fitnesa entuziaste un skaistumkopšanas meistare Juta Valdmane, fitnesa treneri – Zanda Zariņa Rešetina, Mikus Embrekts, bodībildere un modele Anita Pužule, zīmola vadītāja Kristīne Ģaņģe un citi.

Foto: Publiciātes foto

Par atraktīvu pasākuma norisi parūpējās vienmēr pozitīvais Valters Frīdenbergs. Kā arī viesiem bija iespēja baudīt veselīgas un sezonālas uzkodas un apspriest izstādes bildēs redzēto, veltot laiku saviesīgām sarunām un burziņam.

Izstāde ir apskatāma tirdzniecības centrā katru dienu līdz 26. jūnijam ieskaitot.

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu