Spīlbergs: Indiana Džonss jaunajā filmā nemirs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MANDEL NGAN / AFP

Amerikāņu kinorežisors Stīvens Spīlbergs atklājis, ka filmu sērijas par arheologu Indianu Džonsu jaunākajā daļā galvenais varonis palikšot dzīvs. Filmas darbība norisināsies 11 gadus pēc pēdējā iznākušajā daļā attēlotajiem notikumiem. Tajā aktiera Harisona Forda spēlētais Džonss atjaunoja attiecības ar savu bijušo mīļoto sievieti Marionu un uzzināja, ka viņam ir pieaudzis dēls Mats Viljamss, ko atveidoja aktieris Šaija Labafs.

«Varu pateikt tikai vienu lietu - es nenogalināšu Harisonu filmas beigās,» Spīlbergs sacīja intervijā kino žurnālam «The Hollywood Reporter». «Es domāju, ka faniem šī filma ļoti patiks.»

69 gadus vecais Spīlbergs veidojis iepriekšējās četras filmas par piedzīvojumu meklētāju Indianu Džonsu. Fords atveidoja galveno lomu 1981. gada kinolentē «Raiders of the Lost Ark» («Pazudušā šķirsta meklējumos») un pārējās trīs filmās.

Pēdējoreiz Fords spēlēja Džonsa lomu 2008. gada filmā «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» («Indiana Džonss un Kristāla galvaskausa karaļvalsts»).

Jaunā kinolente iznāks 2019. gadā, kad Fords būs 77 gadus vecs.

Režisors Stīvens Spīlbergs
Režisors Stīvens Spīlbergs Foto: MANDEL NGAN / AFP

«Es vienmēr domāju, ka būs iespēja uzņemt vēl kādu turpinājumu. Bet es to negribēju darīt bez Stīvena,» nesenā intervijā teica Fords. «Un es negribēju to darīt bez ļoti laba scenārija. Laimīgā kārtā mums būs abi.»

Indianas Džonsa sērijas filmu kopējie kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir nepilni divi miljardi ASV dolāru (1,8 miljardi eiro).

2013. gadā «Disney» no studijas «Paramount Pictures» iegādājās tiesības izplatīt «Indiana Jones» sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu