Francijas policijai palīdzēt ieradušies britu kolēģi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidot iespējamas futbola līdzjutēju sadursmes, Francijas policijai palīdzēt Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīrā ieradušies britu policijas spēki, vēsta Anglijas prese.

Ceturtdien plkst. 16 pēc Latvijas laika Lansā tiksies Velsas un Anglijas izlases. Policija gatavojas, ka varētu notikt futbola fanu sadursmes, tāpēc mobilizēti papildu spēki. Turp devušies arī britu policisti. Pagaidām gan netiek atklāts, cik lielā skaitā.

Trešdien 40 kilometru attālajā Lillē maču aizvadīja Krievijas un Slovākijas komandas. Policija pieļauj, ka uz Lansu kārtot rēķinus varētu doties agresīvie Krievijas futbola huligāni.

«Bollaert-Delelis» stadiona ietilpība Lansā ir 41 000 līdzjutēju, bet tiek gaidīti aptuveni 50 000, tostarp Krievijas huligāni.

UEFA piesprieda Krievijas izlasei nosacītu diskvalifikāciju. Tā nosaka: ja krievu līdzjutēji turpinās vardarbīgi uzvesties, Krievijas valstsvienība var tikt izslēgta no Eiropas čempionāta finālturnīra. Pēc UEFA lēmuma pieņemšanas Krievijas huligāni gan vairākkārt iesaistījušies nekārtībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu