Hokejists Daugaviņš un futbolists Vapne atver sporta bāru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras sākumā Rīgā, Stabu ielā 29, durvis vēris populārā latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa un futbolista Marsela Vapnes sporta bārs Arēna 29. Jaunatklātajā sporta bārā sporta cienītāji turpmāk varēs ne tikai sekot līdzi nozīmīgākajiem sporta notikumiem, bet arī ieturēt gardu maltīti un baudīt īpašo biznesa pusdienu piedāvājumu, TVNET informēja aģentūra «deepwhite».

Līdzās sporta spēļu vērošanai un līdzi jušanai saviem iemīļotākajiem sportistiem un komandām, Arēnā 29 apmeklētāji bieži varēs sastapt arī īstus sporta profesionāļus. Ik mēnesi dažādos tematiskos pasākumos sporta bārā viesosies labākie Latvijas sportisti, treneri, kā arī sporta eksperti, sniedzot unikālu iespēju ikvienam sporta cienītājam klātienē uzzināt viņu viedokli par sporta pasaules aktualitātēm.

«Ideju par savu sporta bāru loloju jau sen. Dzīvojot Amerikā un dodoties kopīgi izklaidēties ar komandas biedriem, ievēroju, ka tur šādu sporta bāru ir daudz. Tādēļ vēlējos atvērt kaut ko līdzīgu arī Rīgā, lai arī mūsu sporta faniem būtu kāda patīkama vieta, kur kopā ar draugiem iedzert kausu alus un vērot sporta spēles,» stāsta hokejists Kaspars Daugaviņš.

Gaišo, mājīgo un 150 kvadrātmetru plašo sporta bāra interjeru veidojis tā līdzīpašnieks, futbolists Marsels Vapne. Iekārtojot bāra telpas, viņš apzināti izvairījies no ierastajiem īru tipa sporta bāru interjera elementiem – tumšām krāsām, masīvkoka bāra letes, kā arī tik iecienītajiem fanu atribūtiem – vimpeļiem, šallēm, cepurēm un sportistu formas krekliem.

«Iekārtojot telpas, vēlējāmies, lai šis sporta bārs būtu citādāks un tajā patīkami būtu iegriezties ne tikai vīriešiem, kurus pieņemts uzskatīt par kvēlākajiem sporta līdzjutējiem, bet arī dāmām. Lai gan Arēna 29 nepārprotami ir sporta bārs, kurā nepārtraukti var sekot līdzi sporta notikumiem, gaišajā un pārdomātajā interjerā ir patīkami baudīt arī mierpilnas pusdienas vai malkot gardu kokteili kopā ar draugiem,» stāsta Marsels Vapne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu