Volkswagen velta amizantu īsfilmiņu rallija faniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Sardīnijas rallijs noslēdzās jau svētdien, un tā uzvarētājs ir zināms - ātrākais aizvadītajā nedēļas nogalē bija Hyundai rūpnīcas komandas braucējs no Beļģijas, Tjerī Nevils.

Lai arī Volkswagen neizdevās izcīnīt kārtējo uzvaru un tā demonstrēt komandai piederošo pārliecinošo dominanci, vācieši ir sagatavojuši visai amizantu īsfilmiņu, kas ir sava veida veltījums kvēlākajiem rallija faniem.

Četras ar pusi minūtes garais video ir stāsts par kādu itāli Roberto Fratelli, kura iesauka ir IL CUBO (Kubs). To viņš ieguvis, jo kopš bērnības nav izlaidis nevienu ralliju, turklāt viņam vienmēr līdzi ir kaste, uz kuras pakāpties, lai labāk redzētu ātri braucošos auto.

Filmas saturs, protams, ir izdomāts, taču, ja tev ir nedaudz brīva laika vai gribas atvilkt elpu no ikdienas pienākumiem, īsfilmiņa būs lieliska alternatīva kārtējam kaķu video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu