Aktrise Margota Robija princi Hariju sajauc ar Edu Šīranu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Austrāliešu izcelsmes aktrise Margota Robija (Margot Robbie) pagājušā gada Ziemassvētkos bija vienā ballītē ar Lielbritānijas princi Hariju, tomēr visu vakaru aktrise domāja, ka tas patiesībā ir britu dziedātājs Eds Šīrans (Ed Sheeran), vēsta «The Sun».

Margota Robija pagājušā gada nogalē apmeklēja ballīti, kuri rīkoja modele Suki Voterhausa (Suki Waterhouse). Izrādās, ka šajā pasākumā bija ieradies arī viens no iekārojamākajiem britu vecpuišiem - princis Harijs.

«Es biju iedzērusi dzērienu vai dzērienus,» Robija atklāja izdevumam. «Man likās, ka pavadu laiku ar Edu Šīranu. Man likās, ka Eds ir patiešām foršs puisis, tāpēc uzņēmu ar viņu foto.»

Margota un Harijs uzņēma fotogrāfiju, kurā bija redzamas arī modele Kara Delavinja, aktrise Sjena Millere un citi ballītes viesi. Attēls no sociālajiem tīkliem šobrīd ir dzēsts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu