Lady Gaga vada Orlando slaktiņa upuru piemiņas pasākumu Losandželosā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popzvaigzne Lady Gaga pirmdien Losandželosā vadījusi slaktiņā Orlando bojāgājušajiem veltītu piemiņas pasākumu.

Lady Gaga ar asarām acīs nolasīja runu, kurā bija nosaukti vairāku bojāgājušo vārdi.

Kā jau ziņots, apšaudē geju naktsklubā svētdien gāja bojā 49 cilvēki, bet vēl 53 tika ievainoti. Tas ir asiņainākais šāda veida noziegums ASV mūsdienu vēsturē.

Foto: Reuters/Scanpix

«Es zinu, ka jūs visi esat piedzīvojuši plašu emociju gammu, kopš izdzirdējāt par šausmīgo, naidpilno uzbrukumu Orlando,» sacīja dziedātāja.

«Tas ir uzbrukums cilvēcei. Tas ir uzbrukums ikvienam cilvēkam,» norādīja Lady Gaga, kura ir aktīva homoseksuāļu tiesību aizstāve. «Viņi ir dēli un meitas, viņi ir tēvi un mātes. Viņi visi ir mūsu brāļi un māsas, taču šovakar es neļaušu dusmām un niknumam par šo uzbrukumu aizēnot nepieciešamību godināt tos, kuri patiesi sēro par zaudētajiem cilvēkiem, zaudētajiem LGBT kopienas locekļiem.»

Lady Gaga, kura parasti sabiedrībā parādās ekscentriskos tērpos, piemiņas pasākumā bija ieradusies melnos džinsos, T-kreklā un cepurē ar nagu.

Losandželosas dome pasākuma laikā bija izgaismota varavīksnes krāsās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu