Latvijas elites BMX braucēji Eiropas kausa kopvērtējumā ieņem pirmās trīs vietas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc Vācijā notikušā Eiropas kausa izcīņas piektā un sestā posma sacensībām kopvērtējumā elites vīru grupā līderis ir Kristens Krīgers, kuram seko Rihards Veide un Kristaps Vekša. Junioru grupā trešais pirms pēdējiem diviem posmiem ir Mikus Strazdiņš.

Eiropas kausa izcīņā šajā sezonā paredzēti kopumā astoņi posmi, kas sezonas garumā norisinās četrās valstīs. Eiropas kausa sezona aprīļa sākumā sākās Beļģijas pilsētas Zolderas BMX trasē, kur tika aizvadīti pirmie divi posmi. Tikmēr sezonas noslēguma posmi septembra vidū norisināsies Francijā.

Pēc aizvadītajiem sešiem posmiem vīru elites grupas kopvērtējumā pirmās trīs vietas aizņem Latvijas sportisti. Līderis ar 185 punktiem ir jelgavnieks Kristens Krīgers. Trenera Ivo Lakuča audzēknis sešos posmos izcīnījis trīs uzvaras. Otrais ar 179 punktiem šobrīd ir Rihards Veide, kura kontā divas uzvaras un viena otrā vieta.

Tikmēr labāko trijnieku šobrīd noslēdz Kristaps Vekša. No Saldus nākušais sportists sakrājis 127 punktus. Līdz šim augstākos rezultātus šajā sezonā Vekša sasniedza pēdējos divos posmos Vācijā, kur izcīnīja trešo un astoto vietu. Labāko astotnieku tikmēr noslēdz Edžus Treimanis, kurš izlaida divus posmus.

Junioru vīru grupā šobrīd trešajā vietā atrodas Mikus Strazdiņš, kurš iekrājis 121 punktu. Tikmēr Helvijs Babris, nestartējot divos posmos, ieņem sesto vietu. Līderis junioru grupā ir šveicietis Kedriks Butī. Sieviešu elitē astotajā vietā kopvērtējumā šobrīd ir Sandra Aleksejeva, bet junioru meiteņu konkurencē septītā ir Vanesa Buldinska, kamēr Vineta Pētersone noslēdz labāko desmitnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu