Ar dzīvo mūziku un tango dejām uz ielas atklāj jaunu salonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Dzīvā mūzika, eleganta publika, uzkodas franču stilā - tas viss ļāva izbaudīt īstu Francijas atmosfēru «Cinnamon concept» salona atklāšanas svētkos.

To, ka zīmola radītājas un radošās direktores iedvesmas avots ir Francija, varēja pamanīt ikviens pasākuma viesis. Viss, sākot ar jauno kolekciju, kuru vakara gaitā izrādīja modeles, beidzot ar muzikālo noformējumu un uzkodām, radīja Francijas romantikas noskaņu.

Toties pavisam citu - enerģisku un temperamentīgu zīmola radītājas šķautni parādīja viņas sagatavotais pārsteigums viesiem - tango dejas uz ielas.

Beigu beigās sievietes priekšzīmei ļāvās arī citi viesi, kuri ātri iemācījās deju soļus un spēja izbaudīt mūziku, ielu un tango ritmu.

Viesus netraucēja garām steidzošie cilvēki, kuri apstājās, lai novērotu vienu no pasaules seksīgākajām dejām.

Viesi, kuru vidū bija daudzi ar modes pasauli saistīti cilvēki, bija tērpušies atbilstoši pasākuma tematikai un tikai papildināja Francijas stila vēsmu un šiku.

Zīmola pievienotā vērtība ir roku darbs, kas garantē izstrādājumu augsto kvalitāti un unikalitāti, kuru nav iespējams iegūt ar rūpnieciskām tehnoloģijām.

Profesionāli attīstoties, zīmols katru sezonu prezentē aktuālo kolekciju Latvijas modes nedēļu skatēs, un tā produkcija tiek pārstāvēta Latvijas dizaina konceptveikalos, kā arī Lietuvā, Igaunijā, Krievijā - Sanktpēterburgā, Itālijā, Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu