Rīgā atklās jaunu brīvdabas koncertu norises vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sadarbojoties starptautiskajam mūzikas festivālam «Laba daba» un kultūras telpai «Autentika», 15. jūnijā Rīgā tiks atklāta jauna vasaras brīvdabas skatuve, informēja festivāla rīkotāju pārstāve Kristīne Pinkule. Atklāšanas vakarā plkst.19 uz jaunatklātās skatuves kultūras telpā «Autentika», Bruņinieku ielā 2, uzstāsies mūziķi Roberts Gobziņš un «Resnie putni». Pēc koncerta Gobziņš pasākumā spēlēs arī kā dīdžejs.

Iestājoties vasaras sezonai, kultūras telpa «Autentika» veido brīvdabas terasi, lai jau šovasar piedāvātu saviem apmeklētājiem iespēju baudīt pasākumus ne tikai iekštelpās, bet arī svaigā gaisā. Kamēr noritēs darbi pie terases būvniecības, sadarbībā ar mūzikas festivālu «Laba daba» tiek atklāta vasaras skatuve «Autentikas» pagalmā. Koncerti uz vasaras skatuves norisināsies katru nedēļu.

Uz vasaras skatuves ik trešdienu uzstāsies dažādas vietējās un ārvalstu mūzikas apvienības, lielā daļā koncertu ietverot arī starptautiskajā mūzikas festivālā «Laba daba» dzirdētos un gaidāmos mūziķus.

Jau ziņots, ka starptautiskais mūzikas festivāls «Laba daba» jau septīto reizi notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā Ratniekos no 5. augusta līdz 7. augustam, apmeklētājiem piedāvājot vairāk nekā 80 mūziķu un dīdžeju priekšnesumu, kā arī teātri, kino un daudzas citas aktivitātes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu