Midltones karaliskais svinību stils: jau redzēts!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/RTR

Lai gan Kembridžas hercogieni ierasts redzēt arī tautai tuvu zīmolu tērpos, ir reizes, kad pasākuma formāts prasa ko karaliskāku. Ikgadējā militārā parādē un karalienes Elizabetes II 90. dzimšanas dienā Keitu varējām redzēt īpaši smalkos tērpos. Svinīgi, skaisti un sievišķīgi! Un tomēr jau kaut kur redzēti....

 
Foto: AFP/AP/EPA/RTR

Militārās parādes tērps: Alexander McQueen

Par godu karalienes Elizabetes II dzimšanas dienai notika ikgadējā militārā avioparāde, kuru karaliskā ģimene tradicionāli vēro no pils balkona. Šogad uz balkona līdzās savam brālītim Džordžam debitēja arī mazā princese Šarlote.

Šarlotes mīlīgās kleitiņas autore ir bērnu apģērbu dizainere Reičela Rileja. Keita bija izvēlējusies tērpties Alexander McQueen radītajā tērpā, ko papildināja ar ekstravagantu Filipa Treisija darinātu cepuri. Starp citu, šis tērps hercogienei bija mugurā meitiņas kristībās, tiesa, ar citu galvasrotu.

 
Foto: AFP/AP/EPA/RTR

Karalienes 90. dzimšanas diena: Catherine Walker & Co

Par godu karalienes deviņdesmitajai dzimšanas dienai visa karaliskā ģimene devās uz svēto misi Svētā Pētera katedrālē. Keita bija tērpusies brīnišķīgā gaiši zilā tērpā no Catherine Walker & Co. Cepure gan redzēta Šarlotes kristībās, un tās autore ir Džeina Teilore.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu