Saimonam pirmais nr 1 albums pēc 26 gadu pauzes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas leģenda un Rokenrola Slavas zāles loceklis Pols Saimons (Paul Simon) pēc 26 gadu pauzes iekarojis pieprasītāko Lielbritānijas albumu topa 1. vietu ar savu jaunāko mūzikas albumu «Stranger To Stranger» (Concord/EMI/Universal), ziņo ārvalstu prese.

Iepriekšējais numur 1 datējams ar 1990. gadu, kad divas nedēļas pirmajā vietā atradās ieraksts «The Rhythm Of The Saints» (Warner Bros./Warner Music). Jaunais albums (skat. albuma recenziju) tapis sadarbībā ar ilggadējo Saimona sadarbības partneri Roju Heilī (Roy Halee), un tajā 74 gadus vecais Saimons smēlies iedvesmu amerikāņu komponista, kas bija viena no pazīstamākajām personībām pēckara avangarda mūzikā, - Harija Pārča (Harry Partch) mūzikā.

Kanādiešu repera Dreika albums «Views» numur 2, bet «Coldplay» pakāpušies no 4. uz 3. vietu ar pēdējo albumu «A Head Full Of Dreams» (Parlophone/Warner Music), tā vismaz izsakās solists Kriss Mārtins. Bejonsē albums «Lemonade» (Columbia/Sony) noslīdējis uz 4. vietu.

Pagājušās nedēļas līderi - jaunais velsiešu roka kvartets (Brit Award balvas ieguvējus) «Catfish And The Bottlemen» ar otro studijas albumu «The Ride» - noslīdējis uz 5. vietu.

Dreika singls «One Dance» (Cash Money/ Republic/Universal) singlu topa 1. vietā atrodas jau devīto nedēļu pēc kārtas, pamatīgi apsteidzot Džastina Timberleika (Justin Timberlake) vasarīgo hitu «Can't Stop The Feeling» (RCA/Sony).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu