Slaveni aktieri ar iluzionistu prasmēm izaicina kinoskatītājus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šajā piektdien, 10. jūnijā, Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos asprātīgs krimināltrilleris «Krāpšanas ilūzija 2» («Now You See Me 2»). Tas vienkopus pulcējis izcilu aktieru ansambli: Morganu Frīmenu, Maiklu Keinu, Deivu Franko, Džesi Eizenbergu, Vudiju Harelsonu, Marku Rufalo, Danielu Redklifu un Liziju Kaplani.

Daudzsološais kino jaunums ir turpinājums vienai no 2013. gada oriģinālākajām un skatītākajām filmām «Krāpšanas ilūzija» («Now You See Me»). Tā vēstīja par ekstraklases iluzionistu komandu, kura savos šovos ne tikai demonstrē tehnoloģiski nostrādātus burvju trikus, bet arī nepieredzētu dāsnumu, ļaujot skatītājiem izbaudīt īstas naudas lietu. Aiz vērienīgās labdarības gan slēpās krimināla rakstura manipulācijas un ļoti ietekmīgi cilvēki.

Komerciāli veiksmīgā krimināltrillera turpinājums sola ne mazāk spriedzes elementu un mulsinošus burvju trikus. Šoreiz populārā iluzionistu komanda atgriežas, lai atmaskotu kāda tehnoloģiju magnāta neētiskos darījumus un atgūtu labo slavu. Rezultātā viņi dodas pārsteidzošā ceļojumā pa visu pasauli un gatavojas vispārdrošākajām trikam, kādu vien cilvēce ir redzējusi.

Foto: publicitātes

Kino kritiķu atsauksmes liecina, ka trillera «Krāpšanas ilūzija 2» raksturo labi aktierdarbi, spriedzes pilns sižets un asprātīgas scenārija epizodes. Arī filmas režisors Džons M. Ču ir veltījis atzinīgus vārdus aktieriem: «Viņu nosacījums bija, ka visām triku epizodēm ir jābūt pašu izpildītām. Tāpēc, līdz nonācām līdz filmēšanas laukumam, dienām ilgi ar savu iPhone uzņēmu aktieru darbošanos ar kārtīm. Pēc tam rādīju nofilmēto materiālu gan īstiem magiem, gan filmas operatoriem un ieklausījos viņu ieteikumus. Tā visi kopā nonācām līdz tam, ka aktieri ir sasnieguši fantastiski augstu iluzionistu spēju līmeni.»

Starp citu, Holivudas aizkulisēs tiek runāts, ka talantīgais režisors Džons M. Ču ir uzrunāts arī šī komerciāli veiksmīgā un elegantā krimināltrillera trešās daļas filmēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu